El Màster Oficial de Director Esportiu realitza les últimes sessions presencials

L’alumnat del Màster Oficial de Director Esportiu realitzaran durant aquesta setmana i la vinent les darreres sessions presencials. Durant les mateixes comptaran amb professionals de reconegut prestigi com: Raul Peláez, especialista en gestió del coneixement i noves tecnologies del FC Barcelona; Ramon Cuadrat, director general del comitè organitzador Tarragona 2017; Sique Rodriguez, periodista; Xesco Espar, conferenciant i professor de l’INEFC Barcelona i Koldo Irurzun, membre del Tribunal Administratiu de l’Esport, entre altres.

Visita a l’escola FC BARCELONA

Una altra de les visites que van poder gaudir els alumnes del màster, va ser a l’escola del FC Barcelona. Isaac Guerrero, director tècnic i responsable de l’àrea metodològica de l’escola de futbol, va ser l’encarregat de conduir la visita. Durant la jornada, els alumnes van poder veure de primera mà l’organització i les diferents instal·lacions de l’escola acompanyada també per una xerrada d’Isaac Guerrero, que els va permetre conèixer el projecte esportiu de les escoles internacionals del FC Barcelona amb accent en la metodologia que segueixen en la formació.

Visita al FC BARCELONA

Durant aquesta nova edició del màster, els alumnes han pogut visitar les instal·lacions del FC Barcelona. La visita va estar dirigida per Joan Ramon Tarragó, actual director de l’àrea de rendiment esportiu. Els alumnes van poder veure les diferents instal·lacions així com assistir a una classe-coloqui orientada a l’estructura organitzativa de l’àrea de rendiment. Aquesta activitat està emmarcada dins l’assignatura “Funcionament de centres esportius especialitzats” i té com a objectiu oferir als alumnes una visió més propera de la  dinàmica organitzativa de diferents tipus d’organitzacions esportives.

Els nostres docents

Els Màster Oficial de Director Esportiu es caracteritza per la seva qualitat pel que fa a ponents que imparteixen classes als diferents mòduls i aquesta edició ens han visitat grans professionals amb llarga experiència relacionada amb la figura de Director Esportiu com: Lluís Cortés, que ha aportat una visió des de la federació Catalana de Futbol, Xavier Estrada àrbitre de 1a. Divisió, Pedro Suñen coordinador del futbol base del club de futbol Real Zaragoza, Fernando Gimeno, que va parlar de la importància de la relació amb els pares o Juan Miguel Balboa que va apostar pel treball personal, com a eina de…